Kamus Bahasa Tanda Cina

Kategori


Astronomi, Géografi

Biologis, Sasatoan, Tutuwuhan

Awak, Judul, Pakasaban, Ngaran kulawarga

Peradaban, Sejarah, Kabudayaan

Pakéan, Dahareun sareng kabutuhan sapopoe

Kabudayaan, Atikan, Olahraga, Kabersihan

Industri, Arsitéktur, Keuangan, Dagang, Tatanén

Élmu Inpormasi & Téknologi

Hirup, Gawe, Kegiatan Sosial

Matématika, Fisika, Kimia

Pertahanan Nasional, Diplomasi

Anu sanésna, Kecap fungsina

Filsafat, Étika, Psikologi, Kalakuan

Politik, Hukum

Nagara, Alam, Karakteristik

Waktos, Spasi

Lalu lintas, Ngangkut